Bileţelele de amor ale primarului Nichita. Edilul anchetat pentru corupţie îi promitea amantei un Ferrari

Adina Samson, angajata Primăriei Iaşi hărţuită şi ameninţată de baronul PSD Gheorghe Nichita, a făcut publice bileţele de amor primite de primar, care conţineau oferte extravangante, scrie ziarul Adevărul, care citează un material publicat de stiripesurse.ro

Gheorghe Nichita, primarul suspendat de Iaşi, i-a trimis fostei sale amante, Adina Samson, mai multe bileţele siropoase de amor, scrise de mână, prin care a încercat să o recucerească.

Acestea sunt formulate în stil adolescentin şi naiv, iar în mijlocul lor primarul suspendat de Iaşi a desenat câte o inimioară. Iată conţinutul a trei dintre răvaşe:

“Primul act al unei poveşti de iubire s-a încheiat într-un mod dramatic! Îmi doresc din tot sufletul ca al doilea act să înceapă şi să se împlinească povestea într-un mod fericit!!!”.

“Nu ştiu unde duce drumul meu, dar ştiu că merg mai bine când eşti lângă mine! Caută şi… sub sertar”.

“Dacă promiţi că nu întârzii prea mult, o să te aştept toată viaţa!!! Pt. 14 feb. 2015. P.S.: Caută în sertare”.

Potrivit relatării Adinei Samson, respectivul plic indicat a fi căutat conţinea un breloc cu sigla Ferrari, sugerând preţul pe care baronul PSD ar fi fost dispus să-l plătească pentru împăcare.

Mai jos, bileţele făcute publice pe stiripesurse.ro

Gheorghe Nichita este anchetat penal de către procurorii DNA pentru că a abuzat de instituţii publice din subordinea Primăriei Iaşi pentru a o hărţui şi ameninţa pe fosta amantă. Din stenogramele convorbirilor telefonice dintre Nichita şi Samson intrate în posesia DNA reiese că primarul suspendat de Iaşi a apelat şi la interlopi din Iaşi pentru a-i ameninţa sau intimida pe prietenii de sex masculin ai fostei sale amante.

Ancheta DNA a pornit în urma unui denunţ al Adinei Samson, iar Nichita a fost arestat la domiciliu aproape două luni şi suspendat din funcţia de primar. Momentan, baronul PSD este cercetat sub control judiciar şi i s-a interzis prin decizie judecătorească să mai ocupe funcţia de primar.

Sursă: Adevărul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.