Cântăreţul ieşean Tony Ray a murit strivit de un tren, cu căştile pe ureche

Cântăreţul ieşean Radu Lefter, alias Tony Ray, a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică după ce a fost strivit de un tren. Varianta luată de anhetatori în acest caz este cea a sinuciderii.


Radu Lefter a fost strivit de un tren ce circula în zona Canta, pe ruta Iaşi-Truşeşti, în jurul orei 22.30. Apropiaţii familiei susţin că acesta nu era în apele sale în ultima perioadă, însă susţin că Radu nu ar fi avut niciun motiv pentru a-şi pune capăt zilelor. Sinuciderea este, însă, cea mai plauzibilă variantă, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor.

 Cunoscut pe piaţa muzicală sub numele de Tony Ray, melodiile ieşeanului au avut foarte mare succes în ţări ca Azerbaijan, Bulgaria, Serbia sau Turcia. În ultima perioadă, însă, Radu era destul de sceptic privind cariera sa muzicală. În momentul în care acesta a fost strivit de tren, ieşeanul avea căştile pe ureche. Multe dintre piesele sale au şi câteva milioane de vizualizări pe YouTube.
Radu Lefter a început lecţiile de muzică de mic, primul său instrument fiind vioara. A absolvit cursurile Universităţii “George Enescu” şi din 2004 a colaborat cu United Media Music unde a compus şi produs pentru numeroşi artişti precum Lavinia, Anda Adam, Andra sau Double D.
 
Acum şapte ani a lucrat cu Costi Ioniţă la piesa ”Can You Forgive”, care a intrat în finala Eurovision 2009.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.