Cătălin Ivan despre tentativa de excludere din PSD: Sunt convins că vor mai fi astfel de încercări până la Congres

Europarlamentarul Cătălin Ivan precizează într-un mesaj postat pe Facebook că “este convins” că vor mai exista şi alte tentative de a fi exclus din PSD, după cea eşuată de miercuri, 11 martie.


Ivan a menţionat că nu ştie de ce este atât de importantă blocarea candidaturii sale la şefia PSD, fiind “convins” că vor fi candidaţi care vor avea şanse mai mari decât are el.

“Pe scurt, încercarea de a mă suspenda sau exclude a dat greş, de data asta. Sunt convins că vor mai fi astfel de încercari până la Congres. Nu mă întrebaţi de ce este aşa de importantă blocarea candidaturii mele, pentru că nu ştiu să vă răspund. Sunt convins că vor fi candidaţi cu şanse mult mai mari decât mine, oameni politici cu susţinere în diferite zone ale ţării, cu experienţă, cu viziune, care sigur au un punct de vedere foarte bine conturat despre direcţia în care trebuie să meargă PSD”, a precizat Ivan.

Acesta i-a mulţumit Ecaterinei Andronescu pentru faptul că, prin atitudinea sa, a oprit “un abuz”. “Trebuie să multumesc public doamnei Ecaterina Andronescu pentru atitudinea de ieri şi pentru faptul că a reuşit, în ciuda tuturor presiunilor, să oprească un abuz. Mi s-a spus că în spatele presiunilor pentru excluderea mea s-ar fi aflat tocmai doamna Andronescu. Şedinta de ieri a dovedit că am fost dezinformat, în încercarea de a masca adevărata origine a acestora”, a mai spus Ivan.

În conferinţa organizatiei PSD Sector 1 de ieri s-a decis că Ivan nu poate fi sancţionat din moment ce nu mai este membru şi s-a luat act de transferul lui în organizaţia PSD Dobrovăţ, judeţul Iaşi.

 

Lasă un răspuns