Nichita pleacă la DNA București

Ce AVERE are în acte Gheorghe Nichita. Primarul a divorţat după 33 de ani de căsătorie şi a împărţit bunurile

Averea primarului Gheorghe Nichita a fost împărţită cu soţia sa după ce, anul trecut, edilul Iaşului a divorţat, după o căsătorie de 33 de ani, de soţia sa, Florentina.

Potrivit ultimei declaraţii de avere date publicităţii, primarul Nichita are două terenuri intravilane în suprafaţă de 470, respectiv 1.666 de metri pătraţi, precum şi un teren extravilan de 600 de metri pătraţi, în judeţul Suceava, potrivit ultimei sale declaraţii de avere din iunie 2014. De asemenea, el are o casă în Iaşi, cu suprafaţa de 347 de metri pătraţi.

Primarului Iaşiului are şi un autoturism Toyota, precum şi bijuterii din aur şi argint în valoare de 7.500 de euro şi tablouri de 8.000 de euro, dobândite în perioada 1984-2008.

El are peste 61.000 de lei în fonduri de investiţii, precum şi certificate şi obligaţiuni cu o valoare de 105.850 de lei.

În anul fiscal precedent, Nichita a avut un venit de 76.908 de lei din salariul de la primărie, la care se adaugă aproepe 9.000 de lei din creşterea valorii obligaţiunilor de stat şi din dobânzi.

Gheorghe Nichita a fost transportat cu duba de procurorii DNA urmând a fi audiat de aceştia într-un dosar de corupţie (DETALII AICI)

Edilul este acuzat că folosea Poliţia Locală pentru a afla detalii despre diferite persoane din oraş. În acelaşi dosar, au mai fost ridicaţi de DNA şi şeful Poliţiei Locale Iaşi, Liviu Hliboceanu, directorul tehnic Dumitru Tomorug, precum şi Eugen Chişcă şi Adina Samson, ambii şefi în cadrul Primăriei. (DETALII AICI)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.