UPDATE Două persoane reținute în dosarul în care este audiat la DNA Cristian Adomniței, președintele Consiliului Județean

UPDATE Teodora Jinga, șefa Direcției de Proiecte Europene, și Carmen Irimescu, șefa Proiecte și Parteneriate la Direcția de Proiecte și Dezvoltare Durabilă au fost reținute pentru 24 de ore de către procurorii DNA.

UPDATE Purtătorul de cuvânt al CJ, Marius Pârciu, a precizat că trei persoane din cadrul Consiliului Județean au fost duse pentru audieri la DNA. Din primele informații, acestea au fost ridicați în jurul prânzului de către jandarmi și duși la audieri, fiind vorba de același dosar în care s-au făcut perchezițiile la CJ la mijlocul lunii aprilie.

Celelalte două persoane duse la audieri sunt Teodora Jinga, șefa Direcției de Proiecte Europene, și Carmen Irimescu, șefa Proiecte și Parteneriate la Direcția de Proiecte și Dezvoltare Durabilă.

Surse juridice au precizat pentru Newspro că președintele Consiliului Județean, Cristian Adomniței, a fost ridicat de DNA din trafic și dus la audieri.

În luna aprilie la Consiliul Județean au avut loc o serie de percheziții, însă nu se știe încă dacă audierile au loc în același dosar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.