Descinderi împotriva traficanţilor de droguri de la Iaşi. Patru persoane reţinute

Procurorii DIICOT Iaşi au efectuat şase percheziţii domiciliare într-un dosar de trafic de droguri în care 12 persoane au fost chemate la audieri.

Potrivit reprezentanţilor DIICOT Iaşi, membrii acestei reţele s-au constituit într-un grup infracţional specializat în procurarea şi vânzarea de droguri de risc şi de mare risc pe piaţa neagră din municipiul Iaşi.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că în perioada octombrie 2014- martie 2015, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, membrii grupării infracţionale au procurat, deţinut pus în vânzare şi comercializat cantităţi importante de droguri de risc (cannabis) şi droguri de mare risc (comprimate ecstasy) către diferiţi consumatori de pe raza municipiului Iaşi”, au precizat procurorii DIICOT.

Cu ocazia percheziţiilor domiciliare, a fost găsită şi ridicată cantitatea totală de 745 grame cannabis, deţinută de către membii grupului infracţional în scopul comercializării pe piaţa ilicită din municipiului Iaşi şi a localităţilor limitrofe, au mai spus procurorii.

12 persoane au fost chemate la audieri la DIICOT, patru dintre acestea fiind reţinute şi două fiind cercetate sub control judiciar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.