EXCLUSIV Preşedintele CJ Iaşi şi-a cumpărat apartament de lux de la fraţii Negurici. Imagini în premieră cu imobilul în care s-a mutat Adomniţei

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei, şi-a cumpărat un apartament de lux în complexul rezidenţial Exclusive Residence, ridicat de fraţii Negurici în Copou. Apropiaţi de-ai şefului judeţului au precizat pentru NewsPro că Adomniţei s-a mutat deja în luxosul complex rezidenţial. La rândul său, Adomniţei a confirmat achiziţia într-o discuţie purtată cu reporterul NewsPro.


Din informaţiile obţinute de NewsPro, Cristian Adomniţei, preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi din 2012, s-a mutat într-unul dintre blocurile inaugurate deja în complexul Exclusive Residence, construit în zona Copou de fraţii Cristian şi Ovidiu Negurici. Adomniţei locuieşte în blocul 9, la unul dintre etajele superioare, având un apartament spaţios, unde s-a mutat alături de soţia sa, Sabina, magistrat la Judecătoria Iaşi şi cu copilul.

Alături de Cristian Adomniţei, în blocurile de lux nou construite în Copou mai locuiesc şi alte persoane cunoscute din politica şi administraţia locală, dar şi din mediul universitar sau din cel sanitar.

image (1)Cristian Adomniţei şi soţia sa deţin un apartament de lux în acest bloc 

Cristian Adomniţei a fost contactat telefonic de reporterii NewsPro şi a admis faptul că şi-a cumpărat un apartament în complexul de lux ridicat de fraţii Negurici, însă a refuzat să facă orice comentariu pe acest subiect, invocând viaţa personală.

Cristian Adomniţei este şi preşedinte al filialei PNL Iaşi, funcţie obţinută după ce fostul lider, Relu Fenechiu, a fost condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul “Transformatorul”.

Noul apartament cumpărat de Cristian Adomniţei nu apare în declaraţia de avere a şefului CJ Iaşi. Potrivit documentului, Adomniţei are un teren agricol de peste 2.000 de metri pătraţi, situat în extravilanul Iaşului. De asemenea, împreună cu soţia, Adomniţei are două autoturisme, un Honda din 2004 şi un Land Rover din 2009. “Land Rover-ul este parcat zilnic lângă blocul în care Cristian Adomniţei şi-a achiziţionat apartamentul”, au precizat surse aproape familiei, pentru NewsPro.

Tot în declaraţia de avere Cristian Adomniţei a declarat că soţia sa are bijuterii de 4.500 de euro şi conturi în bancă de peste 50.000 de euro.

exclusive residenceImagine reprezentativă pentru apartamentele din complexul Exclusive Residence, publicată pe pagina web a proiectului 

Complexul Exclusive Residence se ridică pe terenul fostei fabrici Textila, achiziţionat de fraţii Cristian şi Ovidiu Negurici. Investiţia este realizată pe persoană fizică de cei doi fraţi, care au preferat să nu deruleze afacerea prin intermediul unei societăţi comerciale. Fraţii erau nişte necunoscuţi în rândul investitorilor imobiliari din Iaşi până ca aceştia să înceapă ridicarea blocurilor de lux.

Apartamentele lor se vând ca pâinea caldă, multe dintre ele fiind tranzacţionate înainte de finalizare. Complexul beneficiază de parcări private, sistem de securitate iar pe unul dintre blocuri va fi construită şi o piscină privată.Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.