EXCLUSIV Un tânăr din Iaşi şi-a anunţat sinuciderea pe Facebook după care s-a spânzurat. “Jocurile m-au dus aici”

Un tânăr de 27 de ani din Iaşi s-a spânzurat cu un cordon de fereastră după ce, în prealabil, şi-a anunţat decizia prin intermediul contului său de Facebook. Un prieten a sunat la 112 însă poliţiştii au ajuns la faţa locului prea târziu, tânărul fiind decedat.


Tânărul Marian Chiraşcu lucra la o frizerie din oraş şi, potrivit postărilor de pe pagina sa de Facebook, era foarte apreciat de clienţi. Vineri seară, tânărul de 27 de ani a postat un mesaj pe Facebook în care şi-a anunţat sinuciderea, invocând problemele pe care le-ar fi avut cu jocurile de noroc. “Acestea îmi sunt ultimele cuvinte. Ştiu că doare, am fost prost nu am reuşit să renunţ la diavol. Jocurile m-au dus aici, mă voi duce alături de fratele meu. ADIO”, a postat Marian Chiraşcu pe Facebook.mesaj facebook La scurt timp după postarea acestui mesaj un prieten de-al său a sunat la 112. Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei, Marian a fost găsit de agenţi spânzurat cu un cordon de fereastră. “În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. Urmează să fie efectuată necropsia pentru a se stabili cauza decesului. Cercetările continuă”, a precizat, pentru NewsPro, Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Citeşte şi: Cântăreţul ieşean Tony Ray a murit strivit de un tren, cu căştile pe ureche

marian 1

Pe profilul de Facebook al ieşeanului mai mulţi prieteni au postat mesaje de condoleanţe pentru familia lui Marian. Fratele său, plecat în Anglia, a anunţat că Marian va fi înmormântat marţi, acesta fiind depus la Capela “Sf. Petru şi Pavel”.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.