Patricia Gall accident rutier

Fiica unui om de afaceri din Iași, accident grav cu un Jaguar. Patru studenți, printre care un francez și un turc, au fost răniţi

Fiica unui om de afaceri din municipiul Iași a fost implicatã, miercuri searã, 8 aprilie, într-un grav accident rutier ce a avut loc pe raza judeţului Vaslui.

Potrivit unor informaţii obţinute de NewsPro, Patricia Gall, de 20 de ani,  conducea un Jaguar dinspre municipiul Vaslui înspre Bârlad când a pierdut controlul volanului. În apropiere de localitatea Crasna, mașina tinerei de 20 de ani a intrat pe contrasens și s-a rãsturnat de mai multe ori.

Patricia Gall accident rutier

Patricia Gall accident rutier

Un tânăr de 21 de ani, verișorul Patriciei Gall, a fost transportat în stare criticã la un spital din Iași în urma accidentului. Gall a fost gãsitã conștientã de echipajul medical.

În accident au fost rãniţi și doi studenţi strãini, ambii de 21 de ani, originari din Turcia, respectiv Franţa.

„În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru vãtãmare corporalã din culpã”, a precizat Mihaela Ștraub, purtãtor de cuvânt al Poliţiei Vaslui.

Patricia Gall este fiica lui Mircea Gall, un dezvoltator imobiliar din Iași și patron al unei agenţii imobiliare. Tânãra de 20 de ani a fost olimpicã a Liceului Costache Negruzzi și în prezent studiază la o universitate din Milano.

Patricia Gall accident rutier

Patricia Gall accident rutier

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.