FOTO Cum arată “închisoarea” de lux în care va sta arestat la domiciliu Cristian Adomniţei

Cristian Adomniţei a ajuns în cursul nopţii trecute la apartamentul pe care îl deţine în complexul de lux Exclusive Residence, acolo unde a ales că fie plasat în arest la domiciliu, au transmis surse din anturajul liberalului, pentru NewsPro.

Preşedintele Consiliului Judeţean deţine în cartierul respectiv un apartament la un bloc finalizat, unde locuieşte împreună cu soţia, judecătoarea Sabina Adomniţei, dar şi cu o altă rudă.

Curtea de Apel Iaşi a decis vineri, 14 mai, ca preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei, să fie arestat la domiciliu în dosarul în care DNA îl acuză de favorizarea făptuitorului şi fals intelectual.  Aceeași soluție a fost luată și în cazul celorlalte trei persoane din dosar – Letiția Popa, Carmen Irimescu și Teodora Jinga

Noul apartament cumpărat de Cristian Adomniţei nu apare în declaraţia de avere a şefului CJ Iaşi. Potrivit documentului, Adomniţei are un teren agricol de peste 2.000 de metri pătraţi, situat în extravilanul Iaşului. De asemenea, împreună cu soţia, Adomniţei are două autoturisme, un Honda din 2004 şi un Land Rover din 2009. “Land Rover-ul este parcat zilnic lângă blocul în care Cristian Adomniţei şi-a achiziţionat apartamentul”, au precizat surse aproape familiei, pentru NewsPro.

Tot în declaraţia de avere Cristian Adomniţei a declarat că soţia sa are bijuterii de 4.500 de euro şi conturi în bancă de peste 50.000 de euro.

exclusive residenceImagine reprezentativă pentru apartamentele din complexul Exclusive Residence, publicată pe pagina web a proiectului 

Complexul Exclusive Residence se ridică pe terenul fostei fabrici Textila, achiziţionat de fraţii Cristian şi Ovidiu Negurici. Investiţia este realizată pe persoană fizică de cei doi fraţi, care au preferat să nu deruleze afacerea prin intermediul unei societăţi comerciale. Fraţii erau nişte necunoscuţi în rândul investitorilor imobiliari din Iaşi până ca aceştia să înceapă ridicarea blocurilor de lux.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.