FOTO Olimpica ucisă în Copou a fost înmormântată pe muzică de fanfară. Mama fetei: „Doamne, fă o minune şi strânge toţi criminalii din lume”

Câteva sute de persoane din Iaşi şi din Horpaz au participat marţi la înmormântarea Dianei G., adolescenta ucisă în Parcul Copou de iubitul gelos.

Mai multe autocare şi maşini de la Iaşi au mers marţi spre Horpaz pentru a o conduce pe ultimul drum pe Diana G. Coada cu maşinile parcate în proximitatea casei părinţilor Dianei s-a întins pe câteva sute de metri, printre vehicule aflându-se şi un autocar închiriat pentru foştii săi colegi de la Liceul Teoretic „Dimitrie Cantemir”, care au participat în număr mare la ceremonie.

Citeşte şi: Criminalul din Parcul Copou nu va face puşcărie. Ce pedeapsă riscă Eduard Perju

Slujba religioasă a început la casa familiei fetei în jurul prânzului, cortegiu funerar  îndreptându-se, mai apoi, spre cimitirul din localitate acolo unde cei care au cunoscut-o pe Diana şi-au luat rămas bun de la ea. Părinţii fetei au decis ca fiica lor să fie condusă la groapă pe muzică de fanfară. Cel mai probabil, decizia a fost luată de tatăl minorei, artist într-o formaţie de muzicală.

Drumul către cimitir a fost întrerupt de mai multe ori de dezlegările citite de preotul din localitate, Adrian Amaziliţei. Între rugăciunile rostite de preot s-au putut auzi stigătele de durere ale mamei Dianei, susţinută de apropiaţi la căpătâiul fiicei sale. „Doamne, fă o minune şi strânge toţi criminalii din lume”, a strigat mama fetei.

Diana a fost înmormântată în jurul orei 15.00.

NOTĂ: Din respect pentru familia Dianei, NewsPro a decis să nu publice fotografii cu părinţii adolescentei ucise.

Citeşte şi:

Olimpică asasinată în Parcul Copou. Unde erau poliţiştii locali? Grumeza se bâlbâie în explicaţii

Adolescentul care şi-a ucis iubita în Parcul Copou a fost arestat pentru 30 de zile

 

3 comments

  1. Pingback: Crima din Parcul Copou în Daily MirrorNewsPro

  2. Pingback: Criminalul din Parcul Copou, internat la Spitalul de Psihiatrie. Avocaţii săi încearcă să-l scape de puşcărieNewsPro

  3. Pingback: Criminalul din Parcul Copou nu va face puşcărie. Ce pedeapsă riscă Eduard Perju | NewsPro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.