Marius Striblea: O confruntare va putea să dovedească faptul că denunțurile împotriva Elenei Udrea sunt mincinoase

Elena udrea va avea o confruntare cu denunţătorii săi, a declarat avocatul acesteia, Marius Striblea. El a precizat că, odată cu punerea față în față a denunțătorilor cu Elena Udrea, declarațiile acestora vor putea fi dovedite ca fiind mincinoase, fiind obligați să dea mai multe detalii despre denunțurile făcute.


„Starea doamnei Udrea este o stare normală a unui om optimist care își pregătește apărarea. Solicitarea este una și în măsura în care va fi aprobată, prezența dnei Udrea va fi obligatorie.Dintr-o confruntare pot să reiasă elementele care nu sunt puse cap la cap. Pentru că e ușor să zici că am lăsat o geantă în biroul ministrului și atât. Sunt mai multe detalii și probabil declarația va fi dovedită mincinoasă”, a declarat Marius Striblea, potrivit B1 TV, citat de EVZ.

“Nu înseamnă că dacă au făcut un denunț, lucrurile din denunț sunt adevărate. E dreptul procurorului să facă orice acuzații, dar e obligația lui să vină cu probe, pe denunțuri nu se pot lua măsuri preventive”, a continuat avocatul.

Elena Udrea a fost arestată preventiv în dosarul “Gala Bute”, decizia fiiind luată de judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Deputatul a făcut recurs la arestare, iar cererea se va judeca pe 5 martie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.