Tiberiu Brailean a murit

Medicii de la „Sf. Spiridon”: „Tiberiu Brăilean se află în stare foarte gravă”

Profesorul Tiberiu Brăilean se află în continuare în stare foarte gravă, internat la ATI la Cardiologie, la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași. „Acesta se află în stare foarte gravă, la ATI, în continuare, iar prognosticul este foarte rezervat“, a declarat pentru NewsPro prof.dr. Diana Cimpoeșu, medic șef UPU-SMURD de la unitatea medicală.

Mai multe persoane din anturajul apropiat s-au interesat de starea acestuia, vestea răspândindu-se în cursul zilei de ieri, atât în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, unde acesta este cadru didactic titular, cât și la nivelul conducerii Universității „Alexandru Ioan Cuza”.

Tiberiu Brăilean a fost în trecut consilier local și a avut mai mult poziții tranșante cu privire la unele dintre proiectele majore ale Iașului. Acesta a criticat în 2013 strategia municipalității pentru a obține titlul de Capitală Culturală Europeană, cât și defrișările din Ciric realizate înainte de construirea zonei de agrement.

Cadrul didactic a împlinit pe 9 ianuarie 55 de ani și, pe lângă activitatea didactică, este autorul a mai multor de profil economic și deține o rubrică permanentă de opinii în paginile cotidianului Ziarul de Iași.

2 comments

  1. Pingback: Reacţii după trecerea în nefiinţă a profesorului Brăilean.NewsPro

  2. Pingback: Profesorul universitar Tiberiu Brăilean a murit în această dimineațăNewsPro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.