VIDEO Mihai Chirica a câștigat șefia pe municipiu a PSD după ce a fost singurul candidat

Primarul interimar al municipiului Iași, Mihai Chirica, a fost ales în această seară în funcția de președinte al organizației municipale a PSD în urma unei conferințe la care au participat 360 de membri cu drept de vot ai partidului.

Dintre cei prezenți, 307 au votat, doi împotriva, două voturi fiind declarate nule și 304 fiind în favoarea lui Chirica. Acesta a fost singurul membru PSD care s-a înscris în competiție deși, zilele trecute, mai multe nume din tabăra adversă au fost vehiculate ca potențiali candidați.

“Multumesc tuturor celor care și-au exprimat susținerea sau au spus cuvinte mari și trebuie să înțelegem că social democrația are o orientare spre Vest. Foarte mulți membri ai partidului au studii superioare. Trebuie să devenim un exemplu la nivel național prin dorința de a ne reforma în scopul progresului. Legat de candidatura la Organizația Judeteana și la Primăria Iași, cel mai mult conteaza proiectele și valoarea lor” a declarat Mihai Chirica.

Voci din partid spun că Mihai Chirica va fi candidat și la șefia filialei județene a PSD, alegerile urmând a avea loc pe 3 octombrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.