Milionarul Fiterman îşi extinde afacerea de la Little Texas. Primăria şi-a dat avizul (DOCUMENT)

Omul de afaceri Dan Fiterman, patronul Little Texas din Iaşi, a obţinut avizul Primăriei Iaşi pentru a construi un complex de săli multifuncţionale, pe o suprafaţă de 5.000 de metri pătraţi, dar şi reamenajarea interiorului complexului.

Cererea de aprobare a Planului Urbanistic Zonal (PUZ) în vederea construirii altor facilităţi pe terenul pe care funcţionează Little Texas a fost depusă la Primăria Iaşi de către firma SC US ROM House LTD DRL.

După ce comisia de urbanism şi-a dat avizul, solicitarea a fost inclusă pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local de joi, 26 februarie, pe care consilierii locali ieşeni au aprobat-o (Documentul, mai jos).

Potrivit hotărârii de CL amintită, studiată de NewsPro, proprietarii Little Texas intenţionează să construiască o sală multifuncţională, recepţie hotel, anexe.

De asemenea, aceştia vor amenajarea incintei, a porţii de acces la hotel şi a incintei ansamblului. Suprafaţa de teren studiată în PUZ a fost de peste 5.000 de metri pătraţi. Patronii Little Texas au la dispoziţie maximum şapte ani pentru a folosi avizul primit de la Primărie.

New York City night panorama


NOTĂ Little Texas este unul dintre complexele preferate de străinii care vin la Iaşi, fiind situat aproape de Aeroportul Iaşi. Complexul beneficiază de hotel, restaurant sau sală de conferinţe. Patronul complexului este Dan Fiterman, care a preluat afacerea în 2013, de la americanul Jeri Little Arnstrong.

Dacă ţi-a plăcut articolul urmăreşte NewsPro pe Facebook 

Lasă un răspuns