Moartea cântăreţului Tony Ray: poliţiştii iau în calcul şi varianta unui accident

Autorităţile ieşene continuă investigaţia în cazul decesului artistului ieşean Radu Lefter, alias Tony Ray. Poliţiştii iau în calcul şi varianta unui accident.


Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţeană investighează acest caz mergând pe două piste. Cea a sinuciderii pare a fi cea mai plauzibilă, mai ales că Radu Lefter ar fi fost foarte deprimat în ultima perioada. Tânără de 32 de ani nu a lăsat însă niciun bilet prin care să îşi explice gestul.

Anchetatorii mai iau în calcul şi varianta unui accident, mai ales că Lefter avea căştile pe urechi atunci când a fost strivit de tren. Există posibilitatea ca Radu să fi traversat calea ferată fără să-şi dea seama că un tren în mişcare se afla în preajma sa.

Citeşte şi:

Cântăreţul ieşean Tony Ray a murit strivit de un tren, cu căştile pe ureche

Radu Lefter a fost strivit de un tren ce circula în zona Canta, pe ruta Iaşi-Truşeşti, sâmbătă, în jurul orei 22.30. Cunoscut pe piaţa muzicală sub numele de Tony Ray, melodiile ieşeanului au avut foarte mare succes în ţări ca Azerbaijan, Bulgaria, Serbia sau Turcia. În ultima perioadă, însă, Radu era destul de sceptic privind cariera sa muzicală. În momentul în care acesta a fost strivit de tren, ieşeanul avea căştile pe ureche. Multe dintre piesele sale au şi câteva milioane de vizualizări pe YouTube.

Radu Lefter a început lecţiile de muzică de mic, primul său instrument fiind vioara. A absolvit cursurile Universităţii “George Enescu” şi din 2004 a colaborat cu United Media Music unde a compus şi produs pentru numeroşi artişti precum Lavinia, Anda Adam, Andra sau Double D.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.