Nababul Prunea, plătit regeşte cu mii de euro pe lună, spune că Iaşul se remarcă numai prin violuri

Conducerea clubului de fotbal CSMS Iaşi a dispus sancţionarea preşedintelului Florin Prunea în urma declaraţiilor defăimătoare pe care acesta le-a făcut la finalul meciului CSMS Iaşi – Dinamo Bucureşti.

Potrivit unui comunicat de presă remis de CSMS Iaşi, Prunea a primit un avertisment scris în urma declaraţiei conform căreia “în afară de violuri, prin zona asta nu prea se mai întâmplă nimic”. Este a doua sancţiune de acest gen pe care preşedintele CSMS o primeşte în urma unor declaraţii deplasate pe care le face la finalul unui meci.

Declaraţia completă a lui Florin Prunea, de la finalul meciului CSMS – Dinamo, 0 – 0:

“Ieşenii trebuie să înţeleagă că tot ce se întîmplă la echipa asta e pentru ei şi trebuie să fie mîndri de asta. În afară de violuri, prin zona asta nu se mai întîmplă nimic!”, a spus Prunea la finalul meciului cu Dinamo.

Reacţia CSMS:

comunicat csmsPotrivit ProSport, Florin Prunea ar fi cel mai bine plătit preşedinte de club din România, el încasând lunar 6.000 de euro şi beneficiind şi de alte facilităţi. Prunea se află la Iaşi de patru ani, el fiind susţinut în funcţie de primarul-suspendat al Iaşului, Gheorghe Nichita.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.