NewsPro, cel mai nou site de ştiri din Iaşi, se va lansa pe 2 martie

Echipa NewsPro vă anunţă că portalul de ştiri va fi inaugurat luni, 2 martie 2015.


NewsPro îşi propune să devină un jucător important al pieţii media din Iaşi, conţinutul editorial urmând a respecta întocmai regulile de manual ale profesiei de jurnalism. Portalul NewsPro nu va conţine subiecte denaturate, nu va promova articole prin titluri spectaculoase şi nu va fi folosit, sub nicio formă, pentru alte interese decât cele pur jurnalistice.

NewsPro va propune un conţinut din toate domeniile importante ale Iaşului, de la subiecte de interes din administraţia, politica, justiţia, sănătatea sau cultura ieşeană până la anchete, editoriale sau reportaje realizate de colaboratorii portalulului.

Portalul NewsPro este fondat şi editat de jurnalistul Ionuţ Benea, reporter în presa locală din Iaşi şi colaborator în presa centrală din România. Conţinutul va fi completat prin aportul altor jurnalişti importanţi din Iaşi sau din ţară.

Pentru reclamaţii, sugestii sau mesaje, ne puteţi contacta pe adresa noastră de Facebook, la adresa de e-mail redactie@newspro.ro sau la numărul de telefon 0756 162 492.

Echipa Newspro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.