Numele furnizorului de căldură din Iaşi se va schimba. Ce preţuri vor plăti ieşenii (DOCUMENTE)

Societatea care asigură energia termică pentru aproximativ 37.000 de apartamente din Iaşi, Dalkia, îşi va schimba denumirea. Modificarea urmează a fi discutată în şedinţă de Consiliu Local marţi, 7 aprilie. Tot atunci se vor discuta şi noile tarife pe care firma le va percepe pentru o gigacolarie.


Zece de mii de ieşeni vor primi facturi de la o altă firmă de termoficare începând cu luna viitoare. Schimbarea survine după ce firma care asigură căldura în aproximativ 37.000 de apartamente din municipiu, Dalkia, îşi va schimba denumirea. Modificarea urmează a fi votată într-o şedinţă de Consiliu Local ce va avea loc marţi, 7 aprilie.

Dalkia şi-a schimbat denumirea din luna martie în VEOLIA ENERGIE IASI, urmând ca modificarea să se realizeze şi în contractul pe care această fimă îl are cu Primăria Iaşi. Firma de termoficare va percepe şi preţuri mai mari pentru o gigacalorie, însă populaţia nu va fi afectată întrucât diferenţa va fi asigurată de către municipalitate.

VOELIA

“Diferenţa dintre preţul local al energiei termice pentru utilizatorii serviciului public de alimentare cu energie termică racordaţi la reţeaua de distribuţie si pretul local pentru populatie, care se suporta din bugetul local este de 80,95 lei cu T.V.A./Gcal, reprezentând diferenţa dintre (i) Preţ Utilizatori Distribuţie, de 345,95 lei cu T.V.A./Gcal, prevăzută la art.3 alin. (1) litera b) din prezenta Hotărâre, şi (ii) preţul local pentru populaţie, de 265 lei cu T.V.A./Gcal aprobat prin H.C.L. nr.429/09.12.2011″, au precizat reprezentanţii Primăriei Iaşi. 

Mai jos, hotărârile ce vor fi discutate în şedinţa extraordinară de marţi, 7 martie, obţinute de NewsPro 

Referat Si Expunere Schimbare Nume

REFERAT_SI_EXPUNERE_ajustare_pret_02.04.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.