Tiberiu Brailean a murit

Profesorul universitar Tiberiu Brăilean a murit în această dimineață

Profesorul universitar Tiberiu Brăilean a decedat în această dimineață, după ce a fost internat marți în stare gravă la ATI la Cardiologie, la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași. „Din păcate pacientul resuscitat marți a decedat astăzi“, a declarat pentru NewsPro prof.dr. Diana Cimpoeșu, medic șef UPU-SMURD de la unitatea medicală.

După ce acesta a fost internat la unitatea medicală, mai multe persoane din anturajul apropiat s-au interesat de starea profesorului, vestea răspândindu-se în cursul zilei de miercuri atât în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, unde acesta este cadru didactic titular, cât și la nivelul conducerii Universității „Alexandru Ioan Cuza”.


Citeşte şi: 

Reacţii după trecerea în nefiinţă a profesorului Brăilean. “A plecat dintre noi un alchimist al ideilor şi sentimentelor”

Medicii de la „Sf. Spiridon”: „Tiberiu Brăilean se află în stare foarte gravă”


Tiberiu Brăilean a fost în trecut consilier local și a avut mai mult poziții tranșante cu privire la unele dintre proiectele majore ale Iașului. Acesta a criticat în 2013 strategia municipalității pentru a obține titlul de Capitală Culturală Europeană, cât și defrișările din Ciric realizate înainte de construirea zonei de agrement.

Conform rudelor și colegilor, acesta avea de mai mult timp probleme medicale grave, având la locuința sa un aparat cu oxigen pentru a-l ajuta să respire.

Cadrul didactic a împlinit pe 9 ianuarie 55 de ani și, pe lângă activitatea didactică, a fost autorul mai multor lucrări de profil economic.

1 comment

  1. Pingback: Reacţii după trecerea în nefiinţă a profesorului Brăilean.NewsPro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.