Protest organizat vineri la Iaşi împotriva imunităţii parlamentare

Un protest a fost anunţat pe Facebook de Asociaţia M10 Iaşi, acesta urmând a avea loc vineri, de la ora 18, pe esplanada din faţa Palatului Culturii. Organizatorii anunţă că participanţii vor protesta împotriva imunităţii parlamentare.

La fel ca la Iaşi, mai multe proteste au fost anunţate deja în cele mai importante oraşe din ţară.

Mesajul organizatorilor de la Iaşi: 

Ieșeanule te-ai săturat de infractori și de apărătorii lor, care și-au găsit adăpost, chiar în Parlamentul României, instituție fundamentală a democrației,pe care au compromis-o grav, transformând-o în ”peșteră de tâlhari”?

După ”marțea neagră”, din decembrie 2013 a urmat ”miercurea rușinii” în martie 2015!

Ieșeanule întreabă-ți senatorul, cum a votat în cazul Șova dar și în cazul Vosganianl!
Dacă nu-ți răspunde sau răspunsul său este nesatisfăcător ai nu numai dreptul ci și datoria de a-l trimite acasă sau chiar în pușcărie! Această țară nu poate fi condusă de infractori și de protectorii lor!
Amintește-ți cuvinteleieșenului nostru, Păstorel Teodoreanu:Din Banat până la Iaşi Se resimte lipsa sării,Fiindcă cei mai mulţi ocnaşi Au ajuns la cârma ţării.

Parlamentul României s-a transformat, datorită parlamentarilor români, aleși în 2012, în ”Parlamentul Rușinii Naționale”!

Ieșeanule ești mulțumit de parlamentarul tău, crezi că te reprezintă și crezi că-ți apără interesele? Crezi că instituția ”imunității parlamentare” este utilizată corect de către parlamentarul tău?

Dacă răspunsul este ”NU”, la una din aceste întrebări, te așteptăm vineri, 27 martie, orele 18:00 pe Esplanada, din fața Palatului Culturii.

Militam pentru mentinerea imunitatii doar pentru declaratii politice.Nu dorim folosirea ei ca paravan pentru infractori!

Sursă Foto: George Vintilă

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.