Reportaj pe bani grei făcut la Aeroportul Iaşi. Cât încasează TVR Iaşi pentru un material video

Reprezentanţii Aeroportului Iaşi au finalizat o achiziţie directă pentru promovarea unităţii, câştigătoare fiind Societatea Română de Televiziune, prin intermediul studioului teritorial de la Iaşi.


Şefii de la Aeroportul Iaşi continuă să investească bani mulţi în promovarea instituţiei. După publicitatea agresivă pe care unitatea ieşeană a avut-o în perioada în care s-a lucrat la noua pistă, reprezentanţii acesteia au încheiat, zilele trecute, un contract de achiziţie prin încredinţare directă cu Societatea Română de Televiziune.

Prin intermediul studioului teritorial de la Iaşi, şefii aeroportului doresc să realizeze un reportaj video prin care Aeroportul Internaţional Iaşi să fie promovat.Contractul a fost încredinţat direct la finele lunii martie a acestui an. Preţul pe care Aeroportul îl va plăti pentru acest reportaj este de 15.000 de lei, echivalentul a peste 3.000 de euro.

Mai ales de când la şefia Consiliului Judeţean a ajuns Cristian Adomniţei, Aeroportul Iaşi a investit sume considerabile în promovare şi publicitate. Sume mari de bani au fost investite în ziarele şi televiziunile locale, dar şi în  publicitatea stradală. Instituţia este condusă tot de un membru PNL, Marius Bodea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.