Tânărul tranşat la Iaşi: zeci de poliţişti caută criminalii. Cel puţin 12 persoane ar fi participat

În jur de 12 persoane ar fi participat la crima abominabilă care a avut loc în noaptea de joi spre vineri în judeţul Iaşi, când un tânăr de 20 de ani a fost imobilizat pe un gard şi i s-au tăiat încheieturile.

Surse din cadrul anchetei au precizat corespondentului “Adevărul” că în localitatea Sineşti, judeţul Iaşi, sunt comasate forţe impresionante de ordine care încearcă să audieze şi să îi identifice pe agresori.

Cel puţin 12 persoane ar fi fost implicate în crimă, unul dintre suspecţi fiind audiat la ora redactării acestei ştiri la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi. Sursele au mai precizat că fapta ar fi fost comisă urmare a unui conflict pe care familia victimei l-a avut cu familia agresorilor.

Cele două familii, ambele de etnie romă, au lucrat în trecut în Italia, acolo unde s-ar fi cercetat din motive necunoscute. La ora redactării acestei ştiri audierile din localitatea Sineşti continuau, descoperirea celor care au participat la comiterea crimei fiind îngreunată de declaraţiile disimulante ale celor investigaţi.

Un tânăr de 20 de ani a fost descoperit în noaptea de joi spre vineri, atârnat de un gard din localitatea Sineşti. Băiatul avea încheieturile de la o mână şi de la un picior retezate. Cadavrul său a fost transportat la Institutul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.