Teroare pe străzile Iaşului: un şofer a fost bătut măr de un membru al clanului Corduneanu după un conflict în trafic

Autorităţile ieşene au dispus reţinerea unuia dintre fraţii Corduneanu, Bogdan, de 32 de ani, pe care îl acuză de violare de domiciliu şi lovire după ce a agresat un şofer cu care a intrat în conflict.

Bogdan Corduneanu şi un apropiat de al său au fost implicaţi, marţi seara, într-un conflict în trafic ce a avut loc în Iaşi.

Victima a fugit spre casă şi s-a adăpostit, însă interlopul şi amicul acestuia au intrat peste el în casă şi au început să îl bată. Alte două persoane din casa victimei au încercat să aplaneze conflictul însă au fost lovite şi ele. Una dintre ele a fost transportată la spital fiind în afara oricărui pericol.

“Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, au dispus continuarea urmăririi penale şi reţinerea pentru 24 ore a celor doi barbaţi sub aspectul comiterii infracţiunilor de violare de domiciliu şi lovire sau alte violenţe. Poliţiştii ieşeni continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor două persoane şi luării măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanţii IPJ Iaşi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.