Un copil de zece ani a fost ucis şi aruncat într-o râpă

Un băiat de 10 ani, dat dispărut din luna mai,a fost găsit, vineri, de un localnic din satul Covansa, comuna Costuleni, într-o râpă din marginea localităţii.

Trupul copilului a fost găsit aruncat într-o râpă din localitatea Covansa. Era înfăşurat într-o pătură, legat cu sârmă ghimpată şi avea o pungă de plastic în cap. Alexandru a fost dat dispărut de patru luni, însă cu toate că a fost căutat mai multe zile de poliţişti şi jandarmi, nu a fost găsit.
Ultima dată când a fost văzut în viaţă copilul se urca în căruţa unor oameni străini. Băiatul terminase programul de la şcoală şi nu mai ajunsese acasă. De pe 29 mai nu a mai fost văzut de nimeni, până vineri când a fost descoperit întâmplător de un sătean care culegea nuci în râpa în care a fost aruncat copilul.
Alexandru provine dintr-o familie săracă şi obişnuia să lucreze la o stână din comună. Minorul a fost crescut de bunica sa care spune că era un „băiat cuminte care nu a făcut rău nimănui”. Trupul băiatului a fost preluat de anchetatori la Institutul de Medicină Legală din Iaşi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.