Românii au talent la Iași

Un grup de tineri din Iaşi a făcut senzaţie la Românii au talent. Reprezentanţia lor i-a ridicat în picioare pe membrii juriului

Corul Juvenes Ecclesiae, din Iaşi, a avut o reprezentanţie spectaculoasă în cadrul show-ului televizat Românii au talent de vineri, 27 martie. Cei 30 de membri ai corului au primit laude din partea juraţilor şi aplauze din partea spectactorilor.

Juvenes Ecclesiae, corul de tineri al Catedralei romano-catolice din Iaşi, a cântat o melodie de tip gospel, reuşind încă din primele momente ale reprezentaţiei să câştige publicul de la Românii au talent.

La final, cei trei juraţi s-au ridicat în picioare şi au aplaudat reprezentanţia corului condus de dirijorul Maximilian Husaru. “Frumoasă reprezentanţie de talent”, a spus Andi Moisescu, completat de Mihaela Rădulescu cea care a spus despre tinerii ieşeni că au “fost minunaţi”.

Din cor au făcut parte 30 de tineri, cu vârste cuprinse între 15 şi 28 de ani. Potrivit site-ului propriu, corul tinerilor Juvenes Ecclesiae (Tinerii Bisericii) a luat fiinţă în anul 1996 la iniţiativa pr. Lucian Păuleţ, a dascălului şi dirijorului Maximilian Husaru cât şi a tinerilor prezenţi în acea vreme în corul Catedralei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.