Un hoţ din Iaşi s-a ascuns în lada frigorifică dintr-un magazin pentru a nu fi prins de Poliţie

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi au întocmit dosar penal de furt calificat pe numele unui minor de 16 ani care a intrat prin efracţie într-o societate comercială şi s-a ascuns într-o ladă frigorifică funcţională pentru a nu fi prins.

Alături de minorul din judeţul Iaşi, agenţii Postului de Poliţie Deleni, localitate în care a avut loc fapta, suspectează şi un bărbat de 32 de ani că ar fi participat la furt. Potrivit poliţiştilor, cei doi hoţi ar fi intrat prin efracţie în noaptea de 9 spre 10 ianuarie într-o societate comercială din localitatea menţionată.

Supecţii ar fi sustras băuturi alcoolice şi cartele telefonice din interiorul magazinului. Proprietarul acestuia a fost cel care a anunţat Poliţia.

“Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde într-o ladă frigorifică funcţională a fost găsit ascuns S.L., de 16 ani. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că minorul ar fi fost însoţit de A. Dumitru, de 32 ani, care ar fi plecat cu bunurile sustrase”, au precizat poliţiştii ieşeni.

Cele două persoane au recunoscut comiterea faptei, iar bunurile sustrase au fost recuperate şi predate părţii vătămate

Lasă un răspuns