Un iesean si-a dat foc Raiffesen

Un ieşean şi-a dat foc în incinta Palas din cauza datoriilor la bănci

Un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost transportat în stare gravă la spital după ce s-a autoincendiat în timp ce se afla în incinta Raiffeisen Bank, din zona Palas.

Ieşeanul ar fi strigat, în timp ce se afla în faţa ghişeului unităţii bancare, că recurge la acest gest din cauza datoriilor foarte mari pe care le are la bancă.

Reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă s-au deplasat la faţa locului, ieşeanul primind primele îngrijiri medicale şi fiind transportat la spital.

“Am fost sesizaţi cu privire la cazul unui bărbat care s-a autoincendiat în timp ce se afla în incinta unei unităţi bancare. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili motivul care l-a determinat pe bărbat să recurgă la acest gest”, a declarat pentru NewsPro Anca Vâjiac, purtător de cuvânt al IPJ.

Potrivit pompierilor, aceştia au intervenit cu două autospeciale şi cu o ambulanţă SMURD, dar la locul accidentului au descoperit că flăcările fuseseră stinse de angajaţii băncii cu un extintor. Bărbatul are arsuri de gradul I şi II în zona gâtului, la o palmă şi la o ureche.

Sursă foto: BZI

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.