Un poliţist din Iaşi a făcut sex cu o minoră pe bancheta unei maşini. Agentul a fost condamnat la închisoare

Un agent de Poliţie din judeţul Iaşi a fost găsit vinovat pentru comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor după ce a făcut sex cu o fată într-o maşină în care se mai afla şi proxenetul tinerei.


Curtea de Apel Iaşi a decis ca Daniel Avarvarei, de 29 de ani, să fie condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru act sexual cu un minor.

Poliţistul ieşean a fost acuzat că a întreţinut raporturi sexuale cu o minoră, într-o maşină în care se afla şi proxenetul acesteia. Scena s-ar fi petrecut într-o maşină parcată în apropierea unei benzinării din Paşcani şi, potrivit declaraţiei Cătălinei A., în momentul actului sexual în maşină se afla şi proxenetul Constantin Radu Crăciun, considerat liderul grupării. La acea vreme, minora era dată dispărută de către părinţi.

“Inculpatului a determinat-o pe partea vătămată să întreţină raportul sexual cu poliţistul Avârvarei Daniel Marian spunându-i că acesta o poate ajuta, convingându-i pe părinţii ei să îşi retragă plângerea de dispariţie”, se mai arată în rechizitoriu.

În acelaşi dosar, un alt poliţist, Ciprian Moneagă, a fost condamnat anterior la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare. Moneagă ar fi întreţinut raporturi sexuale cu o altă minoră în sediul Poliţiei. Proxeneţii la care au apelat agenţii ieşeni au fost şi ei condamnaţi pentru trafic de minori. Astfel, Radu Crăciun a primit nouă ani şi opt luni de închisoare, Constantin Topiţă şi Vasile Radu câte opt ani şi patru luni de închisoare în timp ce Gheorghe Paşcu la cinci ani de închisoare.

Referitor la reţeaua pusă pe picioare de aceştia, anchetatorii au reţinut că aceştia le cazau pe minore în pensiuni şi hoteluri pentru a presta raporturi sexuale cu diferiţi bărbaţi. Decizia luată ieri de judecătorii Curţii de Apel Iaşi este definitivă.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.