Unui botoşănean i s-a interzis legal să mai vorbească cu soţia sa, deşi locuiesc în aceeaşi casă. Dacă scoate un singur cuvânt în faţa nevestei, face puşcărie

Magistraţii din Botoşani i-au interzis unui bărbat din judeţ să mai vorbească cu soţia sa sau să o atingă, au precizat, pentru ”Adevărul”, surse neoficiale. În plus, botoşăneanul nu o poate contacta nici telefonic pe femeie, dar nici prin intermediul scrisorilor. Aceleaşi surse au mai precizat că soţul nu are voie sub nicio formă să îşi atingă nevasta, scrie Adevărul.

Trăiesc într-o linişte deplină

Ciudăţenia, însă, abia acum urmează. Botoşăneanul locuieşte în aceeaşi casă, într-un apartament obişnuit mai precis, cu cea pe lângă care este obligat să treacă fără măcar să-i adreseze un cuvânt. Hotărârea judecătorilor a venit după o reclamaţie a botoşănencei, E.S., care şi-a reclamat soţul că o agresează fizic şi verbal. Femeia ar fi cerut ca bărbatul să fie dat afară şi din casă, dar magistraţii nu i-ar fi acceptat cererea, însă i-au dat această interdicţie bărbatului.

Un singur cuvânt face cât o condamnare

Practic hotărârea magistraţilor, prevede ca odată ce bărbatul îi adresează un singur cuvânt nevestei sau o atinge chiar şi cu un deget, va încălca ordinul de protecţie. Iar acest lucru atrage după sine arestarea şi condamnarea la închisoare. Casa, se pare, este proprietate comună, la care niciunul nu vrea să renunţe. În aceste condiţii, cei doi sunt condamnaţi la o viaţă în tăcere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.