Veolia dă drumul la încălzirea în sistem centralizat în urma temperaturilor reci din ultimele zile

Firma de termoficare Veolia Energie Iasi porneste sezonul de incalzire 2015 – 2016 in ziua de sambata 10 octombrie, in urma indeplinirii conditiilor prevazute de Lege in acest sens (articolul 117 din Hotararea de Guvern 425/1994 si Hotararea Consiliului Local al Municipiului Iasi 225/2009): au trecut trei zile consecutive cu temperatura medie exterioara mai mica de 10 grade Celsius in intervalul orar 18h00 – 06h00, anunța reprezentantii firmei.

“Colegii nostri din teren vor lucra in regim de permanenta 24/24 hrs, cu echipe suplimentare dedicate interventiilor de urgenta in caz ca apar avarii la instalatiile interioare ale clientilor”, se arata intr-un comunicat al Veolia.

Intreaga cantitate de combustibil de care va fi nevoie in iarna 2015 – 2016 este asigurata: deja la CET Holboca avem in depozite peste 165 000 tone de carbune, urmand ca ultimele livrari sa aiba loc saptamana viitoare.

In primele zile ale sezonului de incalzire vom functiona cu CET Tudor, urmand ca cel mai probabil joi 15 octombrie sa pornim centrala de productie de la Holboca.

Toate punctele si modulele termice exploatate de Veolia functioneaza automat si furnizeaza incalzire in momentul in care temperatura exterioara coboara sub 14 grade Celsius, asa cum este inregistrata de senzorii exteriori montati la fiecare punct/modul termic. Atunci cand temperatura exterioara depaseste 14 grade, punctele si modulele termice se opresc automat, in asa fel incat clientii sa beneficieze de incalzire exact cat este nevoie, in functie de duritatea climatica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.