VIDEO Ginerele lui Vlasov, fostul ministru Cristian David, botezat la penticostali. “Îmi pun întreaga soartă în mâna Domnului”

Fostul ministru de Interne Cristian David, în vârstă de 48 de ani şi care a fost în arest la domiciliu până vineri, când instanţa a dispus să fie cercetat sub control judiciar, a fost botezat, duminică, la Biserica Internaţională ”Harul” din Bucureşti, notează Mediafax. 

Imagini de la botezul fostului ministru de Interne, în care acesta este scufundat în apă, sunt datate 19 aprilie, fiind postate pe Internet de biserica unde a avut loc botezul – “Biserica Internaţională Harul” din cartierul Militari din Capitală.

În ultimele minute ale înregistrării, care durează două ore şi 7 minute,Cristian David, prezentat drept ”fratele Cristian”, susţine un discurs în care vorbeşte despre faptul că asistă la slujbele acestei biserici din luna octombrie 2012 şi aminteşte despre faptul că unul dintre pastorii lăcaşului de cult i-a spus că nu este “făcut pentru politică”.

Fostul ministru de interne, care este cercetat penal pentru că ar fi luat mită 500.000 de euro, a spus că îşi lasă soarta “în mâna lui Dumnezeu”.

 

“Doar un singur lucru aş vrea să vă spun, pe care l-am uitat şi poate că nu a fost întâmplător că l-am uitat. Sunt acum exact doi ani şi jumătate de când am ascultat o profeţie. Acum doi ani şi jumătate, am venit pentru prima dată aici. Era anul 2012, în octombrie, şi atunci (…) am venit în rugămintea de a deschide pentru mine o cale de comunicare cu fraţii în credinţă de peste tot în lume, fraţii români care reprezintă partea diasporei româneşti. M-a ascultat fratele (..), care mi-a spus: «tu nu esti făcut pentru politică, Dumnezeu are altă lucrare pentru tine». A fost nevoie de timp ca acele vorbe să capete înţeles pentru mine. Încet, dar sigur, timpul a dat mult mai mult sens acelei afirmatii, până când ea nu a fost doar un sens, ci a devenit un ţel. Împlinesc astăzi această profeţie de acum doi ani şi jumătate. Simplul fapt că mă aflu astăzi aici, în faţa dumneavoastră, este o minune a Domnului! (…) Astăzi este prima zi în care mă bucur din nou de întreaga şi deplina libertate. (…) Îmi pun întreaga soartă şi Justiţia, în ceea ce mă priveşte, în mâna Domnului. Mă angajez să duc la bun sfârşit această lucrare a Domnului, înţelegând un alt mod de viaţă, o altă conduită, şi cred că nu ai cum, cel puţin în această ţară, să faci politică şi să fii în numele Domnului slujitor al dreptăţii şi adevărului. Aceste chestiuni sunt atât de incompatibile încât trebuie să legi ori una ori alta. De aceea, am ales azi să fac doar una, şi aceasta este cu binecuvântarea Domnului şi cu sprijinul fraţilor mei ”, a spus Cristi David în faţa celor care asistau la ceremonia organizată în biserica din sectorul şase al Capitalei.

Vineri, instanţa supremă a decis ca fostul ministru al Internelor Cristian David, acuzat că a luat mită 500.000 de euro pentru a interveni la prefectul de Buzău în favoarea unei persoane care revendica un teren, să fie cercetat sub control judiciar, decizia fiind definitivă.

david-vlasov

Fostul ministru a fost arestat preventiv între 22 ianuarie şi 20 martie, dată de la care a fost plasat în arest la domiciliu, în dosarul în care este acuzat că a primit 500.000 de euro pentru a interveni la prefectul de atunci al judeţului Buzău Cristinel Bîgiu, în prezent preşedinte suspendat al Consiliului Judeţean Buzău, pentru stabilirea dreptului de proprietate în cazul unui teren de 15 hectare din municipiu, de către Comisia Judeţeană Buzău pentru stabilirea dreptului de proprietate asupra terenurilor.

Sursa: Mediafax

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.