Videoclipul devenit viral pe Internet. Cum se roagă aceşti tineri pentru schimbările din Parlament: „Tată, declarăm sfinţire pentru ţara aceasta!”

Un filmuleţ cu un grup de tineri români care se roagă a devenit viral în ultimele zile pe Internet. Imaginile, difuzate în timpul unei emisiuni religioase de pe postul Alfa Omega TV, surprind mai multe fete care iau cuvântul pe rând, rugându-se pentru progresul şi binele ţării.

„Îţi mulţumim, Tată, (…) că România se ridică”, spune una dintre tinere. „Îţi mulţumesc, Tată, în numele lui Iisus Hristos, că România se ridică la ceea ce tu ai chemat-o să fie, Tată! Tată, îţi mulţumesc că România este o ţară binecuvântată! (…) Tată , îţi mulţumesc căci crucea Ta se înalţă peste România!”, adaugă ea.

O altă fată îi mulţumeşte Lui Dumnezeu pentru că „face curat” în ţară: „Îţi mulţumesc, Tată, că tu vrei să faci curăţenie în ţară! Îţi mulţumesc, tată, că tu vei face o schimbare din locurile înalte, Tată! Îţi mulţumesc că lucrul acesta se va face inclusiv din Parlament, Tată! Tată, declarăm sfinţire pentru ţara aceasta!”

„Declar, Tată, că urechile se dechid şi ochii spirituali se deschid, toate canalele înfundate se deschid”, continuă o altă fată din grupul de rugăciune. „Îţi mulţumesc, Tată, că noi nu trebuie să ne luptăm să primim ceva, că am primit deja, Tată! Îţi mulţumesc că ne-ai binecuvântat deja, (…) îţi mulţumesc că ne-ai acceptat deja, Tată, că România e o ţară acceptată”, mai spune aceasta din urmă.

Sursă: Gândul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.